Kako poslati vaše slike - ŠRU Som Pisarovina
Galerije slika
Ribe i ribolov
Ribolovne vode i krajolici
Vaše slike
Kako poslati vaše slike

Slanje slika

Ako želite poslati neku vašu sliku u ovu galeriju morate se prijaviti. Ako još nemate korisnički račun, otvorite ga. Nakon prijave kliknite poveznicu Pošaljite vaše slike, upišite korisničko ime i lozinku koju vidite na ekranu, te kliknite tipku Login.

Odjednom možete poslati najviše tri slike u formatu gif, jpg, png, itd., bez obzira na veličinu. Slike se prilagođavaju na 640 px po širini ili visini. Ako šaljete manje slike, one mogu izgubiti na kvaliteti.

Nakon izbora slika, kliknite tipku Upload. Ako je slanje uspjelo pokazati će se popis poslanih slika, u protivnom će se pojaviti poruka o grešci.

Male sličice se izrađuju automatski. Sada se možete odjaviti ili poslati još slika.


Kako dodati podatke i opis slike

Podaci o autoru, autorskom pravu i opis slike moraju biti uključeni u sliku. Možete ih upisati koristeći neki IPTC editor (npr. besplatni Irfan View). Pomoću njega u sliku možete upisati slijedeće podatke:

Naslov
Autor
Autorska prava
Opis


Napomene o tematici slika, autorskom pravu i odgovornosti

Dopušteno je slanje vlastitih neobjavljenih slika s tematikom ribolova, krajolika ili druguh zanimljivosti s područja zajednice ŠRU u Pisarovini.

Svaku odgovornost za poslane slike snosi pošiljatelj. Poslane slike niste u mogućnosti izbrisati, a ako to želite obratite se tajniku udruge ili webmasteru. Svaka slika može biti uklonjena iz galerije bez ikakvog objašnjenja ili suglasnosti. Vlasnik koji objavljuje svoju sliku zadržava svoja autorska prava.

ŠRU SOM ne snosi nikakvu odgovornost za objavljene slike, a sve slike za koje se zatraži uklanjanje iz galerije, biti će odmah uklonjene. Zloporabe mogu dovesti jedino do zatvaranja galerije.